Сезал за малки паралелепипедни бали BALEMAXX 400

Арт. №: 350000021

Сезалът за балиране на големи паралелепипедни бали BALEMAXX 400 е специално проектиран и произведен за Българския пазар и с най-високо качество. Това се наложи след дългогодишни изпитания и трупане на опит със стандартни продукти от най-реномираните производители, като CLAAS, JOHN DEERE, TAMA. 

  Тегло : 5кг. / ролка   

36.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Сезала за млаки папралелепипедни бали BALEMAX 400 е специално проектиран и произведен за Българския пазар. Това се наложи след дългогодишни изпитания и трупане на опит със стандартни продукти от най-реномираните производители, като CLAAS, JOHN DEERE, TAMA. Оказа се, че България съчетава природните и климатичните условия на двете крайности. Сухо и горещо лято последвано от проливна есен и студена зима в повечето случаи със сняг. 

Затова ние решихме да направим продукт конкретно за нашите условия. UV стабилизиран да не изгаря от слънцето и с вложки за запазване на качеството при студено и дъждовно време. Модела BALEMAXX 400 е точно такъв. Сезалът тип BALEMAXX 400 е най-доброто решение за осигуряване на Вашите бали.

Сезалът се произвежда от най-добрите суровини на базата на дългогодишен опит, с най-новата технология на производство. Използва се за формиране на бали със слама и сено, при балиращи машини с висока степен на уплътняване на балата. Характеристики и предимства на сезала BALLEMAXX ™:

- Висока издръжливост;

- По-висока якост (до 15% при опъване и до 20% при възел) в сравнение с други производители;

- Лесен за развиване - развиването протича гладко и равномерно от началото до края на макарата;

- UV защита (минимум 12 месеца)

- Влакна направени от най-качествените суровини (100% полипропилен;)

- Направен с най-новите технологии;

- Щадящ околната среда