Сезал за малки паралелепипедни бали BALEMAXX 320

Арт. №: 350000020

Сезалът за балиране на папралелепипедни бали BALEMAXX 320 е специално проектиран и произведен за Българския пазар и с най-високо качество. Това се наложи след дългогодишни изпитания и трупане на опит със стандартни продукти от най-реномираните производители, като CLAAS, JOHN DEERE, TAMA. 

  Тегло : 4кг. / ролка   

30.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

BALEMAX 320 е специално проектиран и произведен сезал за млаки папралелепипедни бали, създаден специално за българския пазар. Продуктът е резултат от дългогодишни изпитания и опит, натрупан със стандартни продукти от водещите производители на селскостопанска техника като CLAAS, JOHN DEERE и TAMA. България има специфични природни и климатични условия, които се характеризират със сушни и горещи лета, последвани от проливни есенни и студени зимни дни с наличие на сняг.

BALEMAX 320 е проектиран да отговори на тези специфични условия, като е UV стабилизиран, за да не изгаря от слънцето, и е оборудван с вложки, които запазват качеството му при студено и дъждовно време. Моделът BALEMAX 320 предлага високо качество и надеждност при балирането с висока степен на уплътняване на балата.

Сезалът BALEMAX 320 се произвежда от най-добрите суровини и се базира на последните технологии за производство. Неговите основни характеристики и предимства включват висока издръжливост, по-висока якост при опъване и възел в сравнение с други производители (до 15% и 20% съответно), лесно развиване без възникване на възли и затруднения, UV защита за минимум 12 месеца, използване на висококачествени влакна (100% полипропилен) и екологосъобразно производство, което го прави екологично насочен продукт.