Автоматична врата за кокошки - Всичко в едно

Арт. №: 12042

Открийте удобството на автоматизацията! Интелигентната врата за кокошарник "всичко в едно", предназначена да опрости управлението на Вашите домашни птици. Изработена от издръжлива UV-устойчива пластмаса и алуминиева сплав, тя е създадена да издържи на различни атмосферни и полеви условия. Комплектът включва и соларен панел!

Множество режими на работа:
Изберете от режими на таймер, сензор или микс, за да автоматизирате операциите на вратата въз основа на времето или условията на околна светлина.

Енергийна ефективност:
Работи до една година само с 2 AA батерии, с лесна смяна, за да поддържа нещата гладки. 

Устойчив на атмосферни влияния:
Проектиран да работи надеждно при различни климатични условия, като гарантира, че кокошарникът ви е защитен и достъпен при необходимост.

Удобен за потребителя:
Режимът на сензора по подразбиране автоматизира действията на вратата въз основа на откриване на дневна светлина, с ръчно превключване за директно управление.

165.50лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Идеална за собственици на домашни птици, които търсят комбинация от технология, издръжливост и лекота на използване, автоматичната врата за кокошарник гарантира, че вашите пилета са в безопасност, като същевременно опростява ежедневието ви.