Помпа за подгряване на поилки - Classic 10

Арт. №: 390040053

Идеалното решение за захранване на поилки с дължина на контура макс. 250 м (с тръбопровод ¾) с оптимална температура на водата. От една страна постоянното движение нa водата, от друга страна подгряването на водата Ви гарантират ДВОЙНA защита от замръзване на водата в системата от замръзване дори и в най-студената поредица от дни.


Продукт с предварителна заявка.

1 740.00лв.
Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Продуктите се доставят чрез куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" по избор на клиента!

Системата има мощност от 3000W при работно напрежение от 230V и предоставя различни режими на работа, включително зимен и летен режим с възможност за отопление.

Основни характеристики и функционалности на системата включват автоматичен контрол на зададената температура на водата и автоматично изключване при прегряване. Статусът на работата на помпата и нагревателя се следи чрез светлинни индикатори на блока за управление.

Системата разполага с предпазен клапан за отоплителното тяло и висококачествен изолиран корпус на електрониката, изработен от полиамид, за предотвратяване на кондензация. Монтажът на системата е лесен и може да бъде извършен от квалифициран специалист по отопление или ВиК. Компактният дизайн на системата изисква минимално пространство за монтаж.

Системата не изисква почти никакво обслужване и поддръжка, благодарение на висококачествените материали, които се използват при нейното производство. Тя е предназначена за монтаж на стена и предоставя ефективно подгряване на водата, като остава незабележима в ежедневната експлоатация.


Упътване: ТУК

Съдържание:

1 х циркулационна помпа

1 x тръба за поток с вграден нагревателен елемент

1 х възвратен клапан

1 x вентилационен отвор

1 x клапан за свръхналягане

1 x винтов конектор за помпа G 1 ½" - Rp. 1" за циркулационна помпа