Автоматична чугунена поилка за крави - 1.45л

Арт. №: 310000802-000

Поилка направена от сив чугун.
Висококачествено прахово боядисване.
Предназначена за монтаж на стена, хранителна преграда или тръба.

Възможност за захранване отгоре и отдолу. 
Език от неръждаема стомана.
Капацитет: 1.45 литра.
Тегло: 3.7 кг. 

Варианти:
1. Без скоби
2. С комплект от 2бр. монтажни скоби (10мм, за тръби 70мм)
3. С комплект от 2бр. монтажни скоби (12мм, за тръби 65мм) 

✅ Изберете вариант:

Редовна цена: 35.30лв. ОНЛАЙН ПРОМО
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Поилка модел: 221500

Автоматичната чугунена поилка за крави е надеждно и издръжливо решение за осигуряване на вода на добитъка във фермата. Тя е изработена от висококачествен чугун, който е известен със своята здравина и устойчивост на външни условия. Поилката е покрита със специално прахово боядисване, което осигурява допълнителна защита срещу корозия и дълготрайно добър външен вид.

Тази поилка е предназначена за монтаж на стена, хранителна преграда или тръба (чрез скоби), което я прави удобна за инсталиране в различни места във фермата. Тя е снабдена с език от неръждаема стомана, който е изключително здрав и устойчив на корозия. Езикът осигурява лесен достъп на животните до водата и помага за поддържането на поилката в чисто състояние.

Поилката има възможност за захранване отгоре и отдолу, което я прави удобна за различни системи за водоснабдяване. С капацитет от 1.45 литра, тя може да осигури достатъчно количество вода за кравите, без да се налага често да се пълни. Въпреки своята здравина, поилката е сравнително лека, с тегло от 3.7 кг, което я прави лесна за монтаж и пренасяне.

Автоматичната чугунена поилка за крави е с гарантирано качество и дълъг живот. Тя изисква минимално обслужване и осигурява надеждно водоснабдяване на добитъка. Идеално решение за фермерите, които търсят надеждна и издръжлива поилка за своя добитък.