Коляно за нипелна поилка за монтаж към стена

Арт. №: 537201869-000

Ъгълът на поставяне на нипелни поилки за прасета е важен за това колко лесно и удобно животните ще могат да пият вода, както и за предотвратяване на проливане и загуба на вода.

Материал: Неръждаема стомана.
Различни варианти: 15 градуса / 30 градуса / 45 градуса / 0 градуса.
Резба: 1/2 -> 1/2.

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

1. 15 градуса: Този ъгъл е подходящ за малки прасенца, тъй като им позволява да пият вода без да повдигат твърде много главите си. Но може да не е достатъчно ефективен за по-големи прасета, тъй като ъгълът може да не позволява на водата да тече достатъчно свободно, което може да ги накара да поемат въздух докато пият.

2. 30 градуса: Този ъгъл предлага баланс между лесен достъп и ефективност на течението на водата. Той може да е подходящ за прасета от различни възрасти, като позволява по-добро управление на потока на водата и намалява риска от проливане.

3. 45 градуса: Този ъгъл  е подходящ за по-големи прасета. При този ъгъл водата тече по-свободно, което позволява на прасетата да пият по-бързо и по-ефективно. Въпреки това, съществува по-висок риск от проливане, особено ако прасетата не са свикнали с такава система.

4. 0 градуса: Този вариант е подходящ за по-големи и по-опитни прасета, които са свикнали с такава система. Водата при този ъгъл тече много свободно, позволявайки на прасетата да пият бързо и ефективно. Въпреки това, има по-голям риск от проливане и намокряне на околната среда.


Крайното решение за ъгъла на поставяне зависи от възрастта и размера на прасетата, както и от конкретните условия на фермата.
Важно е също да се вземат предвид и хигиенните аспекти, тъй като проливането на вода може да допринесе за влажна и нехигиенична среда.