Млечно такси (Milk Taxi) 4.0 / 260 литра

Арт. №: 360000057

Да превърнем храненето на телетата в удоволствие!

Вероятно не осъзнавате кой всъщност изгаря от нетърпение и очаква с огромно желание всяка сутрин и вечер срещата с Вас: това са Вашите телета! Бъдете сигурни, че това е и най-важната Ви среща във фермата, защото при всяка среща с Вашите телета Вие полагате и надграждате основите на успешния Ви бизнес. 

И Вие ли сте от тези фермери, които по време на храненето на телетата имате куп други много, много по-важни задачи като доене на кравите, хранене на кравите, и какво ли още не.
И Вие ли  сте от фермерите, които искат да механизират всичко във фермата така, че да е нужно минимална намеса на хората Ви или семейството Ви?


Още информация: ⏬

17 094.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Измъчвате  ли се от несъзнателното усещане, че нещо може да се обърка при подготовката или раздаването на дозите? Може да изложите вашите телета на риск без да искате! Всички знаем за пагубното действие на патогенните и вредните бактерии.

Ако всичко това Ви е много познато е време да помислите за Млечно Такси. Най-малкото, защото Млечното Такси ще Ви позволи да спечелите време в което да се съсредоточите върху тези, които най-много очакват срещата с Вас. Това са Вашите телета!

Това са силните страни на Млечното Такси, които могат да бъдат прецизно адаптирани точно за Вашите нужди! 

Как работи? 
Бързо, Здравословно, Лесно и най-вече удобно! 

Как го прави:

- Порцията се разбърква перфектно и затопля до идеалната температура за пиене от телетата.
- Практичното шаси позволява лесно транспортиране на млякото до телетата.
- Задвижваната от мощен акумулатор помпа, гарантира точната порция в кофичката на всяко теле.
- Пастьоризатора позволява хранене с мляко от танка без притеснение за наличие на патогенни.
- Многото интересни опции са за да задоволят всяка индивидуална нужда.


НАХРАНЕТЕ ТЕЛЕТАТА БЪРЗО И ЛЕСНО

Дайте почивка на тялото си, разнасянето на кофите е нещо от миналото. Млечното такси поема тежката задача, храненето на телетата се превръща в забавлението от детството отново, за Вас и за Вашите хора. Не само това, но ако искате да Ви остане и свободно време продължете да четете! Доверете се на технологията, която е лесна като детска игра. 

Ако имате проблемни с постоянна смяна на работниците, отиват си стари идват нови през цялото време или Ви тревожи, че може това да се случи и при Вас. Тогава трябва да се доверите на фасулска за употреба машина. С тази мисъл при създаването Млечното Такси, всички функции са направени много лесни за ползване. Вие печелите двойно предимство: за да свършите работата се нуждаете от по-малко време за хранене на телетата и почти никакво време за обучение на работниците и всичко това при максимално качество на хранене на телетата.


СПЕЦИФИКАЦИЯ

- Резервоар от неръждаема стомана изработен по специална технология със заоблени ръбове и без ъгли за бързо и лесно почистване. Изключително гладък за да не задържа нечистоти и лесно да се измива;
- Резервоара е обезопасен (затворен) от капак от неръждаема стомана със специлано затваряне. То позволява бързо и лесно отваряне и затваряне, но в същото време е плътно прилепнал за невъзможното попадане на мръсотии. Плътната прилепналост на капака ограничва максимално млякото в таксито да контактува с околния въздух. Така се защитава от микроорганизмите във въздуха.
- Прецизен нагревател с 3kW мощност за бързо и заедно с това нежно затопляне на млякото до перфектната температура за раздаване.
- Ергономични дръжки за лесно и удобно бутане или теглене на таксито от оператора.
- Мощна помпа за бързо подаване на млякото в кофичката на телето.
- Мощен акумулатор със зарядно за безотказна и дълга работна смяна с таксито.
-  Полуавтоматично измиване.
- Общ обем на резервоара 260л.ПОВИШЕНА ПРОХОДИМОСТ

- Изключитно здраво шаси на 100% неръждаемо събразено с най-тежките условия на работа във ферма;
- Четири гуми за максимална стабилност и комфорт;

- За още по-голям комфорт на оператора предните гуми са с размер 40см диаметър! Това е така за да може таксито да се движи стабилно, да се бута без усилия дори, когато е пълно дори в най-тежкия терен във фермата. Това е така, защото се подразбира, че грижата за телето е като грижата за детето. Най-добре жена се грижи за деца и за това машината е пригодена да работи без усилия в най-тежките условия управлявана от гледачка жена.

- Гумите са снабдени със спирачка за да може след като се достигне кофичката на телето да бъде сигурно и удобно застопорена. Така оператора ще има само грижатра да подаде млякото в кофичката без да се притеснява да предържа, бута, тагли носи и каквото и да е било;

- Задните гуми са с по-малък дианетър, защото са управляващи. Така те завиват без никакво усилие от страна на оператора.
- Ширнината на машината е 60см. Това е предвидено за бъде максимално маневрено и лесно за обслужване;


ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ 


С дистанционното управление към дозиращото рамо можете без кабел удобно да нахраните телетата, които се намират на растояние до 10 метра от млечното такси.  Вграден бутон за подаване на дозата към кофата. Прецизен дебитомер за гарантиране на нормата до милилитър.

ТЪМНО Е? НЯМА ПРОБЛЕМ!
Силна LED светлина която се включва и изключва лесно от оператора за максимален комфорт и възможност за нормална работа и през тъмната час на деня.


ЛЕСНО ДОЗИРАНЕ 

С 9 свободно програмируеми степени можете да дозирате почти всяка произволна хранителна дажба, без досадното протичане. Освен това ръкохватката е ергономично конструирана и достатъчно лека. 

МОЩНА БЪРКАЛКА

Мощен миксер за прецизно разбъркване на млякото и еднаква температура по цялата дълбочина на резервоара. Миксера също е много мощен за бързо приготвяне на млякото при ползване на млекозаместител или добавяне на подсилващи добавки към млякото. Сензор за температурата поставен на оптимално място за гарантиране точноста на показанието.

УМЕРЕНО ПОДГРЯВАНЕ
Уникалното панелно утопление нагрява млякото без загаряне. Дори високи високи мощности от 6kW се използват безпроблемно. 


ИНТУИТИВНО И ЛЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ

- Компютър за управление;
- Вградена статистика защитена от оператора с код за достъп. Така по всчко време ще може да проверите за периода от закупуването на таксито до сега колко дози са направени, кога са раздадени, каква е била температурата, колко литра е била всяка една от тях. Така Вие ще бъдете напълно наясно с работата на оператора. Ще имате пълен контрол върху процеса по хранене на телетата индивидуално;


ГОЛЯМА ВМЕСТИМОСТ
Между четирите модела може да изберете подходящо млечно такси: 100 / 150 / 260 и 260 литра като ремарке. 


АВТОМАТИЧНО ОХЛАЖДАНЕ
Функцията на автоматичното охлаждане и извънредно практична при употреба с доилни роботи. Така млякото се запазва свежо а вашите телета здрави! 


ПАСТЬОРИЗАТОР
Лошите болестотворни организми в млякото се унищожават при обработка в течение на 35 мин и температура от 63 градуса. Тази система може да стартира с предварителна настройка и млякото да е готово, когато започвате да храните.

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАДВИЖВАНЕ НА КОЛЕЛАТА
Всички модели могат да бъдат окомплектовани с електрическо задвижване и две скорости напред и назад. Тогава храненето не само доставя удоволствие, но и щади вашето здраве. 


АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ
След отваряне на капака можете лесно да измиете резервоара. Автоматичната почистваща програма се грижи за оптимална хигиена. Остатъците в помпата и шлауха могат да се отстранят напълно.