Пелети премиум сено - Marstall Wiesen Cobs (20кг)

Арт. №: 11845
Висококачествено сено, без меласа, ниско съдържание на протеин и без прах.
От късна първа коситба на договорирани ферми, ниско съдържание на фруктани.
Сеното е събрано от избрани богати ливади в южна Бавария, внимателно изсушено със затоплен въздух.
Идеaлно решение за възрастни или чувствителни коне.

Да се накисне с вода преди хранене в отношение 1:3.
46.40лв.
Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Wiesen-Cobs
Оригиналът от marstall

marstall Wiesen-Cobs се състои от изсушено на топъл въздух сено от богати на тревни видове ливади във Allgäu. Ливадните треви са естествени, с ниско съдържание на протеини и пълни със сурови влакна. По време на производството не се добавя меласа и съдържат малко фруктан.marstall Wiesen-Cobs са идеален заместител на сеното - също и за коне с дъвкателни проблеми.Конят е създаден от природата като тревопасно животно хранещо се с груб фураж супер богат на различни видове треви с перфектно качество. Ливадите Allgäu имат голямо разнообразие от треви, които при късно косене и незабавно изсушаване с топъл въздух са първокачествен източник на груби фуражи с добър структурен ефект.marstall Wiesen-Cobs могат да се използват като добавка или като пълен заместител на сеното, а също така са идеални за възрастни коне. За съхранение са много удобни от гледна точка на пестене на място и не създават прах. Това ги прави супер удобни при дълги транспортни преходи на конете с кола. Те трябва да се накисват около половин час, преди да ги дадете с достатъчно вода.


Съдържание (в 1кг:)
Хранителна добавка за коне.
Произведена от чистите Баварски ливади!
Съдържание marstall Wiesen-Cobs:
Компоненти: Трева от постоянни пасища, расла, окосена в пълен цъфтеж, нарязана и изсушена с топъл въздух, пелетизирана. Съдържа различни билки и треви: Многогодишен райграс, главица, висока власатка, червена власатка, италиански райграс, тимотейка, ливадна власатка, червена детелина, бяла детелина, кентъки блуграс, овес трева, златен овес трева, звездан, ливадна лисича опашка, червена амброзия, александрин, живовляк, широк живовляк, лайка, пролетна трева, дамска рубашка, трепетлика, паукова трева, кукувиче цвете, блатна орхидея, кучешка трева, секира и много други.

Аналитични съставки и концентрации, енергия (в 1 кг):
Суров протеин (RP) 11,00 %
Смилаем протеин 46,00 g
Сурови мазнини 2,50 %
Сурови влакнини 20,20 %
Пепел 10,60 %
Енергия (DE) 8,60 MJ
Енергия(ME) GfE 2014 7,00 MJ
Фруктан 3,90 %
Основни елементи
Калций 0,80 %
Фосфор 0,30 %
Натрий 0,30 %
Магнезий 0,25 %


Хранителни добавки (в 1кг):

Wiesen-Cobs съдържа чисто природни хранителни свойства.Божествените дарове на Баварските красоти от района Allgu събрани в една торба! Сеното за marstall Wiesen-Cobs идва единствено от Allgu високопланиските ливади осеяни с хиляди билки.marstall Wiesen-Cobs съдържа само това и наистина е с гарантиран произход Баварския Allgu регион.Затова, marstall Wiesen-Cobs гордо носи официания герб на Allgu, като символ на качество, сигурност и гарантиран произход от Allgu.Минерали:Мед 7,80 mg,Цинк 30,00 mg, Селен 0,10, mg, 1 литър Wiesen-Cobs = прибл. 550 грама


Препоръки за хранене

Wiesen-Cobs като висококачествена замяна на сеното:
Малки коне/Понита прибл. 1,0-1,5 кг на 100 кг тегло/ден
Чистокръвни прибл. 1,0-1,5 кг на 100 кг тегло/ден
Топлокръвни породи прибл. 1,0-1,5 кг на 100 кг тегло/ден
Препоръки за хранене на ден на коне с тегло 550 кг:
1 кг Wiesen-Cobs заменя 1 kg сено
Wiesen-Cobs от Allgäu като основна храна:
Малки коне/Понита прибл. 3,0 - 5,0 кг
Чистокръвни прибл. 5,0 - 6,0 кг
Топлокръвни породи прибл. 6,0 - 8,0 кг
Wiesen-Cobs като подобрител към ниско качествено сено:
Топлокръвни породи прибл. 1,0 - 3,0 кг
Инструкции за даване (моля прочетете):
Препоръчва се да накиснете marstall Wiesen-Cobs във вода и да го давате като каша. Смесете 1 кг Wiesen-Cobs с приблизително 2,5 – 5 л вода, накиснете докато всички пелети се разпаднат. Поради натуралният произход на Wiesen-Cobs времето може да варира. Природната структура ще се запази. Препоръчваме да следвате тази процедура много стриктно. marstall Wiesen-Cobs са подходящи за най-различни хранителни комбинации и могат напълно да заменят сеното и сламата, като се ползват от хранене от хранилка до разсипване по пода. Тъй като не съдържат прах, пръст и плесени, те са подходящи за алергични коне. Идеалната дължина на нарязване гарантира положителен ефект в тънките черва на коне с дъвкателни проблеми. Удобни за транспортиране и хранене при пътуване и по време на състезания.


Одобрен от антидопинговата комисия на 28.04.2011