Автоматична четка за крави HAPPYCOW, Германия

Арт. №: 310001592

Автоматично кравите сами пускат четката чрез леко повдигане. След включване, четката работи в продължение на прибл. 60 секунди. След като се изключи, четката за почистване на кравата може веднага да се използва отново от следващото животно. Кравите използват машината средно по шест пъти на ден. Използва се естественото поведение на кравата, която трие тялото си и така активира устройството за автоматично пускане. HAPPYCOW е създаден специално за групови боксове, където кравите свободно се движат. Лесно се монтира навсякъде. Всички стоманени компоненти са поцинковани, което я прави удобна за монтиране и във външния двор. Много плътна конфигурация от изчеткващи елементи. Работната глава е консуматив и много лесно се подменя. Защитна рамка е опция.

Предимствата:

Увеличава благосъстоянието на кравите;

Увеличава добива на мляко;

Намалява сметките ви за ветеринарен лекар;

Гърбът, опашката и торсът, както и главата се почистват благодарение на специалната форма - диагоналното, конична. 

Висококачествени четки за говеда

Кравите трябва да се изстъргват и почистват от калта лайната и други мръсотий. Така се почистват и се освобождават от паразити, лишеи и акари. Четката стимулира и насърчава кръвообращението. Използването на автоматична четка за почистване на крави или четка за едър рогат добитък е основен принос за благосъстоянието на кравата и затова е от съществено значение за висок добив на мляко. Животните са по-спокойни и здравния статус им се повишава.

Нашите електрически четки за едър рогат добитък са лесни за сглобяване. Сензорът предотвратява издърпването на опашната или травмиране на други нежни части като ушите.  Всички части на рамката са покрити с цинк и са тествани при най-тежки условия на работа. В допълнение, Duo и Swing Brushes имат интелигентно управление. Обширните инструкции за експлоатация, включени във всяка машина, съдържат цялата ключова информация за това как да се сглобят, поддържат и отстраняват неизправности.

Електрическите четки за животни практически не изискват поддръжка. Смазването на точките на натиск и бързата подмяна на четките увеличават експлоатационния живот и подобрява външния вид на животните.


Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Продуктите се доставят чрез куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" по избор на клиента!