ЗА МАРПЕКС АГРО


"Марпекс  Агро" ЕООД е компания фокусирана в дистрибуцията на висококачествени селскостопански машини, консумативи и резервни части. Компанията предлага и сервизна дейност от високо квалифицирани механици и инженери готови да обслужат или ремонтират вашата техника.

Нашата продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Цялостна гама за животновъдство на едно място!

Нашите партньори са глобални Европейски пазарни лидери в лицето на: Техническо разнообразие, множество търговски марки, както и познания за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са постигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

Марпекс Агро редовно взима участие на панаири и изложения и е носител на златен медал за иновация от последното си участие на АГРА 2014. Сетицифирани за качество – ISO:9001 Нашите партньори са глобални европейски пазарни лидери в лицето на: Deutz-Fahr, BAUER, SILOKING, Milkline, OXBO, SILOSTOP, Metal-Fach, PETRONAS, SF-Filter и много други.

Също така „МАРПЕКС АГРО“ ЕООД е и компания дистрибутираща пълна гама екипировка и продукти за конен спорт, езда и грижа. Нашите клиенти са клубове, ездачи и собственици на коне.

Мисията ни е да осигурим надеждна гама от екипировка и продукти за грижата, сигурността и комфорта на Вас и Вашите „четирикраки приятели“, като продължаваме неуморно да се развиваме. Анализирайки Вашите нужди, ние се стремим да предлагаме най-добрите решения за тях, като непрекъснато разширяваме партньорствата си с производители от цял свят.

Нашите партньори са известни производители, наложили се на пазара. Съвместната ни дейност с водещи фирми в бранша ни дава възможност да предлагаме продукти, които подобряват здравето на конете и улесняват работата на хората, които се грижат за тях. Продуктите ни са достъпни в рамките на цяла България.

Основната ни база се намира в гр. Русе, но можете да посетите нашите магазини и в градовете Велико Търново и Стара Загора.

За въпроси и повече информация: 0895/502266
Обадете ни се