ЗА МАРПЕКС АГРО

„Марпекс Агро“ ЕООД е компания дистрибутираща пълна гама екипировка и продукти за конен спорт, езда и грижа. Нашите клиенти са клубове, техните ездачи, коне и собственици.

    Мисията ни е да осигурим надеждна гама от екипировка и продукти за грижата, сигурността и комфорта на Вас и Вашите „четирикраки приятели“, като продължаваме неуморно да се развиваме. Анализирайки Вашите нужди, ние се стремим да предлагаме най-добрите решения за тях, като непрекъснато разширяваме партньорствата си с производители от цял свят.
    Нашите партньори са известни производители, наложили се на пазара. Съвместната ни дейност с водещи фирми в бранша ни дава възможност да предлагаме продукти, които подобряват здравето на конете и улесняват работата на хората, които се грижат за тях.
    Целим да дадем възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Продуктите ни са достъпни в рамките на цяла България. Основната ни база се намира в гр. Русе, но можете да посетите нашите магазини в градовете Добрич и Стара Загора.


Обадете ни се