NORMI – МЛЕКОЗАМЕСТИТЕЛЯ СЪЗДАДЕН ОТ ФЕРМЕРИ ЗА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ САМИТЕ ТЯХ


Уважаеми приятели за първи път ви предлагаме възможността да използвате продукт създаден от фермери за самите тях. Това е така защото се произвежда от най-големия в Европа преработвател на сурово мляко собственост на фермери.


Кооператива/Асоциацията/Сдружение или Групата DMK е най-големият Немски преработвател на мляко.

marpex blog image

В сдружението участват над 7 500 фермера. Те произвеждат в собствените си ферми и преработват в собствените си преработвателни заводи (мандри) 8 милиарда килограма мляко всяка година. За да придобиете по добра представа в България годишно се добиват общо около 600 000 тона сурово краве мляко а кооператива DMK преработва 8 000 000 тона. Това им дава възможността да си създадат и специални продукти за увеличаваме на производителността във фермата. Един от тези продукти е и млекозаместителя NORMI.

marpex blog image

Humana е партньор на родителите във всички аспекти на храненето на бебета повече от 60 години. Humana разработва своите продукти от комбинация от най-съвременни научни изследвания, дългогодишен опит и познания за нуждите на бебетата - от любов към децата. Бебешка храна - мляко и специални формули, зърнени храни, разбъркани храни, десерти, чайове, сокове, вода и хранителни добавки за бебета и кърмещи майки - се произвеждат от най-добрите суровини и по най-високите стандарти за качество. Родителите в повече от 50 страни по света имат доверие в бебешката храна на Humana.


Сега след 8 месеца преговори имаме удоволствието да ви дадем възможността и вие Българските фермери да се докоснете до уникалните млекозаместители с наименованието NORMI, произвеждани от групата DMK.

marpex blog imageОбадете ни се