Арт. №: 310001449
Силиконови млечни маркучи с най-високо качество подходящи за употреба към всякакъв тип доилни Вътрешен 16мм, Външен 28мм

Силиконовите маркучи са изработени от възможно най-устойчивите полимери, което ги прави идеални за ползване и в най-тежките условия. Подходящи са за използване във всяка ферма или от всеки производител на оборудване за доене. Широка гама от силиконови маркучи са проектирани да задоволят специфичните нужди на всяка ферма. Устойчиви са на мазнини, химикали и температурни промени, като не си променят свойствата при големи температурни разлики.

Нашите силиконови маркучи са направени от материал, който е без мирис, вкус, нетоксичен и устойчив на високи температури. Те също така осигуряват отлична производителност при ниски температури, където запазват характерната си гъвкавост.

Високата еластичност на материала позволява маркучите да възобновят първоначалното си положение след силни механични натоварвания по време на доене. Дизайнът на маркучите осигурява добър баланс между лекота и издръжливост, докато се дава повишена маневреност.

С предварителна заявка
Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Още варианти и подобни продукти

Виж още варианти
Обадете ни се