Комплект коластра 10SET
Арт. №: 310001289

Комплектът за управление на коластрата  гарантира най-добрия старт за вашите телета без грешка. Нужните ви материали са поставени в общ пакет и така отпада притеснението от къде ще се снабдявате с досадни и неудобни бутилки или други съдове за съхранение. Замразяване и даване на коластрата по най-удобния и лесен начин както за вас така и за теленцата.

Комплектът съдържа 10 ергономични торбички,1 биберон и 1 дренчер за раздаване. Торбичките са с удобна дръжка, така че да може да ги държите с едната ръка, а с другата да придържате новородените теленца. 

44.40лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Подаването на коластрата веднага след раждането е от съществено значение за цялостното развитие на  теленцето през живота му. Теленцата се раждат без имунитет и функционираща имунна система. Коластрата всъщност е сигнала към мозъка за започване на функциониране на имунната система.

Поради това трябва да се погрижим да подадем най-качествената коластра за да гарантираме бъдеща високопродуктивна крава. За да сме подготвени за всякакви условия трябва да си осигурим най-качествената коластра достъпна по всяко време.

Това е причината коластрата от всяка крава да се окачествява и при нужда замразява в бъдеще, когато може да ни потрябва. Обадете ни се