Тестер за бременност при крави

Арт. №: 390050004

Избягвайте неприятни изненади и гарантирайте успешното развитие на стадото с този тест за бременност за говеда. Продуктът предоставя надеждни резултати, които ще ви помогнат да откриете бременността на вашите крави и телета с лекота и без стрес.

✔️ Бързо и сигурно откриване на бременност: Този ехограф е проектиран, за да ви даде увереност в решенията ви по отношение на размножението на вашите говеда. Специално разработен за откриване на бременност след само 90 дни след инсеминацията, този иновативен уред изключва риска от фалшиви бременности или пропуснати аборти.

✔️ Лесна употреба без предишен опит: Не се изисква никакъв предишен опит или обучение, за да използвате тестера. Всеки може лесно да се справи с него, благодарение на интуитивния му дизайн.

✔️ Бързи резултати: В повечето случаи тестът отнема по-малко от 30 секунди, осигурявайки бърза информация за бременността на животното.

✔️ Безболезнен и без риск: Забравете за неприятните трансректални прегледи и риска за вашите животни. Този тестер осигурява безболезнено и сигурно откриване на бременността.

✔️ Удобно носене и свободни ръце: Устройството се носи лесно на колана, оставяйки ви двете си ръце свободни за други измервания и грижи за животните.

✔️ Здрава опаковка: Този тестер се доставя в куфаря, гарантиращ неговата запазеност и дълъг срок на употреба.

Прозиводител: Rheintehnik / Германия.

839.30лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Продуктите се доставят чрез куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" по избор на клиента!

С нашия ехограф / тест за бременност за говеда, вие сте на прав път към по-добро управление на Вашия фермерски бизнес и грижа за здравето и развитието на Вашите животни. Доверете се на технология и осигурете успеха на Вашето стадо.