Скоба за повдигане на паднали крави (лифтер)

Арт. №: 310000753-000

Скобата за повдигане на паднали крави представлява иновативно и надеждно решение за помощ на животни, които имат затруднения да станат на крака поради здравословни проблеми като трудно раждане, топлинен удар или тежко заболяване. Този продукт е специално разработен, като се отчита нуждата от здравина, стабилност и безопасност за животните.

Разработен и тестван в реални условия на ферми по света в продължение на десетки години, той предоставя ефективно и безопасно средство за поддържане на здравето и благополучието на кравите. Лесен за използване и подходящ за различни ситуации, този продукт е незаменим инструмент за всеки фермер.

✅ Изберете вариант:

Редовна цена: 218.00лв. ОНЛАЙН ПРОМО
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!
  • Здравина и Надеждност: Скобата е изработена от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и устойчивост при ежедневна употреба.
  • Универсалност: Подходяща за различни здравословни състояния на кравите, осигурява универсално решение за множество ситуации.
  • Безопасност за Животните: Специално проектирана да предпазва животните от допълнителен стрес и травми по време на използване.
  • Лесна Употреба: Продуктът е разработен с оглед лесното му приложение и управление, което спестява време и усилия на фермерите.