Скоба против сукане Muller SuckStop
Арт. №: 310001576

Най-новото иновативно концептуално изобретение от водещата за приспособления против сукане компания Müller ще ви спечели с изключително лесното си използване, самообучителния ефект върху животните и подобреното им общо състояние.

Още информация: ⏬

11.50лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Супер лесна употреба

Новата скоба за отбиване е наистина лесна за поставяне и махане за разлика от всички стари модели. Тя е изработена от супер еластичен материал, който ви позволява да я поставите без нужда на каквито и да е други приспособления и инструменти. Това се получава, като просто поставите едната страна в едната ноздра на нослето и лекичко, без усилия с пръсти разпънете другата страна и я поставите в другата ноздра. Това няма отвертки, крилчати гайки, нормални гайки и т.н.! Това да става с малките пластмасови издатъци напред, да влязат в нослето на животното.

Дълготраен обучителен ефект

Стандартните скоби за отбиване, както всички знаете имат бодли насочени навън, които са насочени да създадат дискомфорт на другите животни с което така засегнатите животни (убодени) да се мъчат по някакъв начин да се защитят. Животните които все още искат да продължават да сучат не могат да се ориентират каква е причината да получават отказ и продължават да упорстват. Затова новата скоба против сукане на Müller има напълно иновативен подход. Тя е насочена да дисциплинира животното което посяга да суче. Заоблените издатъци се насочват навътре към нослето на телето, когато започне да суче. Така се създава неприятно усещане на болка прието като неприятен импулс към мозъка на теленцето свързващ го с това му действие. Така в теленцето се изгражда възпиращия от сукане ефект, които се запазва дори и при премахване на скобата против сукане.

Здравословен ефект

Новата система на закачане без използване на различни фиксиращи елементи гарантира 100% избягване на каквато и да е опасност за нараняване на нослето на телето. 

Доказано е, че животни с новата скоба за отбиване имат по-добър прираст, защото започват да консумират повече груб фураж и стартер. Причината да се получава това също е от липсата на болка в сравнение на старите груби скоби.

Вижте още

Бежов Бял Жълт
Скоба против сукане Muller Original image
Цени от:
6.84лв.
РазличниВарианти
Тъмно син Червен Оранжев
Скоба против сукане Muller 2010 image
Цени от:
8.64лв.
РазличниВарианти
Цени от:
28.98лв.
РазличниВарианти
Цени от:
2.90лв.
РазличниВарианти
Обадете ни се