Силажно фолио за покриване на силажни ями - POLIFILM

Арт. №: 350000024-000

Коекструдираните фолиа на POLIFILM осигуряват оптимално покритие за трева или царевичен силаж в бетонови и земнонасипни силажни ями, като по този начин се осигуряват най-добрите условия за производство на висококачествен силаж и сенаж. POLIFILM е един от пионерите въвели най-съвременната технология на производство на фолио ERDE.

По-добра защита поради отличните механични свойства на фолиото. Ефектът може да се увеличи, когато се използва в комбинация с кислородната бариера.
Фолиата са с гарантирана UV защита до 15 месеца.

Покривните силажни фолиа POLIFILM са сгънати 16 пъти – уникален комфорт за транспортопригодност, също така се изисква много малко място за съхранение и безпроблемна работа. Голямата якост в случай на пробиване или скъсване позволяват да се ограничи дебелината до 120 микрона. Това го прави по-удобно за работа поради по-ниското му тегло. 

Цвят: Бяло/Черно.

Без промяна в цената за сезон 2024!

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Най-високите изисквания за качество и процесите за осигуряване на качеството осигуряват надеждна гаранция, че фолиата имат най-високо ниво на устойчивост на пробиване. 

Благодарение на отличните си механични свойства и висока еластичност, работата с тях е изключително лесна.
Специалният процес на екструдиране без използване на регенерирана гума гарантира висока издръжливост, стабилност и гъвкавост.

Бялото се поставя от външната страна за да не привлича слънчевата радиация.
Така се гарантира най-добрата ферментация.

Вътрешната страна (черната част) е третирана с антибактериален материал!