Силажно фолио за покриване на силажни ями черно/бяло - POLIFILM
Арт. №: 350000024-000

Коекструдираните фолиа на POLIFILM осигуряват оптимално покритие за трева или царевичен силаж в бетонови и земнонасипни силажни ями, като по този начин се осигуряват най-добрите условия за производство на висококачествен силаж и сенаж.

По-добра защита поради отличните механични свойства на фолиото. Ефектът може да се увеличи, когато се използва в комбинация с кислородната бариера.
Нашите фолиа са с гарантирана UV защита до 15 месеца.

Покривните силажни фолиа POLIFILM са сгънати 16 пъти – уникален комфорт за транспортопригодност, също така се изисква много малко място за съхранение и безпроблемна работа. POLIFILM предоставя на клиентите оптимални формули за определени приложения.


Дебелина: 120 микрона.
Бяло/черно.

Още информация: ⏬ 

Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
12 вноски x 55.89лв.

Най-високите изисквания за качество и процесите за осигуряване на качеството осигуряват надеждна гаранция, че фолиата имат най-високо ниво на устойчивост на пробиване. POLIFILM е един от пионерите въвели най-съвременната технология на производство на фолио ERDE.

Благодарение на отличните си механични свойства и висока еластичност, работата с тях е изключително лесна. Специалният процес на екструдиране без използване на регенерирана гума гарантира висока издръжливост, стабилност и гъвкавост. Цвят: черно/бяло!

Бялото се поставя от външната страна за да не привлича слънчевата радиация. Така се гарантира най-добрата ферментация. Вътрешната страна (черното) е третирано с антибактериален материал. Така се намаля развалянето по най-горния слой.

Голямата якост в случай на пробиване или скъсване позволяват да се ограничи дебелината до 120 микрона. Това го прави по-удобно за работа поради по-ниското му тегло.