Подложно силажно фолио - кислородна бариера POLIFILM

Арт. №: 390050734-000

Подложното силажно фолио - кислородна бариера на POLIFILM е специално проектирано, за да осигури оптимални условия за успешната ферментация на силажа. Успехът на ферментацията зависи напълно от оптималните условия в силажната яма и точната фаза за прибиране на силажа.

Точната фаза за прибиране на силажа може да се определи лесно, но условията в силажната яма, веднъж затворена, са трудни за оценка до момента на отварянето и когато вече може да бъде твърде късно. Затова е важно да се фокусираме върху създаването и поддържането на безвъздушна среда в ямата, за да запазим качеството на силажа.

В силажна яма с обем от 1000 тона и размери 30 метра дължина, 12 метра ширина и 3,5 метра височина, около 25% от силажа се намира в горния 1 метър! За да запазим максималното качество на тези 25% от силажа, е задължително да се използва така наречената кислородна бариера - изключително тънко, но физически здраво и много плътно фолио.

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
Споделете във Фейсбук
💡 Гарантираме възможно най-ниска цена за доставка! След направена поръчка ще се свържем с Вас, за да Ви информраме.

Дебелината на слоя на подложното силажно фолио е 40 микрона, и то е прозрачно. Практиката показва, че много от потребителите предпочитат да го поставят както на пода, така и на стените на силажната яма.

Фолиото е налично в размери 14х50 метра16х50 метра и 18х50 метра, което позволява да се избере подходящият размер в зависимост от нуждите на потребителя. Подложното силажно фолио е надежден продукт, който осигурява оптимални условия за съхранение на силаж, спомагайки за поддържането на високото качество.