Охлаждащ гел за виме, 500 мл. Балсам за виме за осигуряване на оптимално състояние на вимето. Здравата кожа е най-ефективната естествената бариера срещу инфекции. Иновативният Ensbona Blue PLUS Udder Balm с дълготрайна защита подпомага професионалното управление на млекопроизводството и поставя нови стандарти във възстановяването на вимето. eimü® Ensbona Blue PLUS е охлаждащ, регенериращ вимето балсам с дълготрайна защита за ефективна грижа за кожата. Особено полезен при масажиране на вимето след отелване, първи наченки на мастит, отоци по вимето, повишена температура. 

Работи в три фази:

Фаза 1

Охлаждане и дълбоко проникване.

Охлаждащата, освежаваща формула прониква дълбоко в долните слоеве на кожата. Това създава приятен и стимулиращ ефект в случай на раздразнения на кожата и тъканите.

Фаза 2

Поддържа процеса на регенерация на вимето

Масажът подпомага възстановяването на засегнатата тъкан, има положителен ефект върху възпалителните процеси и по този начин съживява естествената устойчивост на кожата. Специалистите препоръчват да го използвате в случай на отоци.

Фаза 3

Осигурява дълготрайна защита за вимето.

Балсам от пантенол и други вещества, които се грижат за регулиране на влажността на кожата и я предпазват от напукване. Дълготрайният защитен филм подобрява естествената устойчивост на кожата срещу влиянието на околната среда.

Дерматологичните тестове го определят като много добро средство.

Приложение: Нанесете обилно върху широка площ и масажирайте.


Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
Обадете ни се