Охлаждащ гел за виме, 500 мл. Балсам за виме за осигуряване на оптимално състояние на вимето. Здравата кожа е най-ефективната естествената бариера срещу инфекции. Иновативният ENSBONA Blue PLUS Udder Balm с дълготрайна защита подпомага професионалното управление на млекопроизводството и поставя нови стандарти във възстановяването на вимето. eimü® ENSBONA  Blue PLUS е охлаждащ, регенериращ вимето балсам с дълготрайна защита за ефективна грижа за кожата. Особено полезен при масажиране на вимето след отелване, първи наченки на мастит, отоци по вимето, повишена температура.

Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Работи в три фази:


Фаза 1


Охлаждане и дълбоко проникване.


Охлаждащата, освежаваща формула прониква дълбоко в долните слоеве на кожата. Това създава приятен и стимулиращ ефект в случай на раздразнения на кожата и тъканите.


Фаза 2


Поддържа процеса на регенерация на вимето


Масажът подпомага възстановяването на засегнатата тъкан, има положителен ефект върху възпалителните процеси и по този начин съживява естествената устойчивост на кожата. Специалистите препоръчват да го използвате в случай на отоци.


Фаза 3


Осигурява дълготрайна защита за вимето.


Балсам от пантенол и други вещества, които се грижат за регулиране на влажността на кожата и я предпазват от напукване. Дълготрайният защитен филм подобрява естествената устойчивост на кожата срещу влиянието на околната среда.


Дерматологичните тестове го определят като много добро средство.


Приложение: Нанесете обилно върху широка площ и масажирайте.
Обадете ни се