Групови поилки за свободно отглеждане тип корито (траф) SUEVIA
Арт. №: 310001607-000

Професионална поилка Suevia изцяло изработена от неръждаема стомана: комфортна за животното, без остри ръбове. Вградена тръба неръждаема с фитинг  ¾ "мъжка , не е необходима гъвкава връзка за свързване към системата. Свързване от дясната или лявата страна е възможно чрез преместване на поплавъка. 

Още информация: ⏬

🔰 Изберете вариант:
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Продуктите се доставят чрез куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" по избор на клиента!

Монтиран е най-качествения поплавъчен вентил MASTERFLOW, дебит на водата до 40 л / мин. Заобленият капак на поплавъковия вентил може да се завърти нагоре без използването на инструменти, което го прави много удобен за работа! Може да коригирате нивото при нужда веднага.

Плоското дъно на коритото го прави много удобно за поддържане. Вместо да се налага да използвате по време на експлоатация допълнително вода за измиване, тук имаме комфортно обръщане с което мръсотията изпада директно в канала. Гарантиран е свободен и лесен достъп до водната повърхност и оптимална височина за пиене.

Поцинкована фиксираща рамка за фиксиране на стената или земята. Не са необходими допълнителни опори или укрепителни елементи при монтажа.