Пасищна поилка 1000Л
Арт. №: 310001286

Изключително здрав специален материал. Изключително устойчив на счупване и връща формата си въпреки деформации при натиск. Устойчиви на UV лъчи и замръзване, изцяло с дизайн за външна употреба. Внимателно обмислен дизайн съобразен с всички нужди и особености на външната експлоатация като пасищна поилка.


Още информация: ⏬


Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
36 вноски x 23.57лв.

 Стабилна и гладка вътрешна стена с извивки сочещи навътре за подсилване на структурата и удобство за животните да се нареждат повече по периферията. Овалната форма позволява лесно пренасяне в малко превозно средство или на ръка. Голям изход за бързо източване при нужда от почистване или преместване от едно пасище на друго. Връзката с вода и поплавъчния вентил, са добре защитени от животните. Лесно почистване благодарение на гладките повърхности и заоблените ръбове - няма недостъпни зони. Може да се подреждат една в друга за удобство и пестене на пари и гориво при транспортиране. По избор се предлага анкериране на пода, така може да я фиксирате за пасището и ще бъдете сигурни, че животните няма да я обърнат или повредят.Поплавъка не е включен в цената!

НОВО: допълнителнo подсилен вътрешен пояс и оптимизирано разположение на поплавъка за по-добро регулиране на нивото на водата!


Още варианти и подобни продукти

Виж още варианти
Обадете ни се