Препарат за студено почистване Eimu Ferdei - Rox 25 кг
Арт. №: 310000847

Силно концентриран комбиниран препарат за студено почистване на доилното оборудване от органични и неорганични наслоявания.

Използва се за ежедневно почистване на доилната система.

Използва се за ежедневно почистване на повърхностите.

Ефективен дори при висока твърдост на водата.

Използва се в концентрация 50 мл в 10 л вода. Щади ръцете и всички гумени уплътнения. Не е агресивен към метал. Специални присадки за неутралност към метал и гума и в същото време силно агресивен към всички нечистоти. Това е най-добрия препарат за почистване на млечно оборудване или млечни мазнини и млечен камък на пазара. Може да се ползва един път месечно за отстраняване на всички нечистоти. Не е нужна топла вода. Полага се като се напръсква повърхността и след това се  разнася добре с четка. Изчакват се 10 минути и се мие обилно с вода. Ефекта е поразяващ. 


186.80лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Почистване и дезинфекция 

Почистването и дезинфекцията са в основата на производството на здравословно и висококачествено мляко. Те увеличават живота и повишават надеждността на доилното оборудване в условията на постоянно повишаващи се изисквания за качество от преработватели и потребители. 

Почистването и дезинфекцията включва висококачествено филтриране на млякото за премахване на външните примеси и постоянното миене и дезинфекция на млечното оборудване. Ние Ви предлагаме целия набор от първокачествени изпитани в практиката много години продукти за получаване на първокачествен продукт.

Почистване и дезинфекция на доилното оборудване

Ефективното почистване и дезинфекция на всяка частица от доилното оборудване, която е в контакт с млякото е от фатално значение за производството на най-качественото мляко. Един от основните фактори решаващи този проблем е избора на подходящи препарати. Гамата която Ви предлагаме е специално подбрана, препаратите да бъдат безкомпромисни към най-големите и тежки замърсявания и в същото време нежни и крайно чувствителни към всички елементи на доилното оборудване. Подбраната гама покрива нуждите на всяка ферма: от доенето на гюмче, централен, зала или робот.