MilkClean Farm 20 кг
Арт. №: 380000008

Почистващ алкален препарат създаващ пяна, на основата на активен хлор и активни съставки. Препоръчва се запълното почистване и хигиена на повърхности, подове, стени, инсталации и оборудване.

Богата пяна позволява по-продължително време за контакт с нечистотиите и дава възможност на активния хлор да разгърне своята окисляема и дезинфекцираща способност.Почистващ алкален препарат създаващ пяна, на основата на активен хлор и активни съставки. Препоръчва се за пълното почистване и хигиена на повърхности, подове, стени, инсталации и оборудване.

Богата пяна позволява по-продължително време за контакт с нечистотиите и дава възможност на активния хлор да разгърне своята окисляема и дезинфекцираща способност.


203.76лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
12 вноски x 19.02лв.
Почистване и дезинфекция 

Почистването и дезинфекцията са в основата на производството на здравословно и висококачествено мляко. Те увеличават живота и повишават надеждността на доилното оборудване в условията на постоянно повишаващи се изисквания за качество от преработватели и потребители. 
Почистването и дезинфекцията включва висококачествено филтриране на млякото за премахване на външните примеси и постоянното миене и дезинфекция на млечното оборудване. Ние Ви предлагаме целия набор от първокачествени изпитани в практиката много години продукти за получаване на първокачествен продукт.

Почистване и дезинфекция на доилното оборудване

Ефективното почистване и дезинфекция на всяка частица от доилното оборудване, която е в контакт с млякото е от фатално значение за производството на най-качественото мляко. Един от основните фактори решаващи този проблем е избора на подходящи препарати. Гамата която Ви предлагаме е специално подбрана, препаратите да бъдат безкомпромисни към най-големите и тежки замърсявания и в същото време нежни и крайно чувствителни към всички елементи на доилното оборудване. Подбраната гама покрива нуждите на всяка ферма: от доенето на гюмче, централен, зала или робот.