Алкален препарат за почистване на доилното оборудване ( 25 кг)
Арт. №: 310000035

Алкално хлор-активно  дезинфекциращо вещество несъздаващо пяна, на основата на натрий хипохлорит. Препоръчва се за циркулационни или циркулиращи измивания с помощта на гъби и четки за премахване на белтъчни вещества, мазнини, скорбяла и органични остатъци.
Присъствието на задържащи добавки от органичен произход прави продукта подходящ и за твърди води. pH12. 
Не уврежда материалите.
Използва се в концентрация от 50 мл в 10 литра вода.
Минимална температура на водата 40 градуса.

65.40лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Почистване и дезинфекция 

Почистването и дезинфекцията са в основата на производството на здравословно и висококачествено мляко. Те увеличават живота и повишават надеждността на доилното оборудване в условията на постоянно повишаващи се изисквания за качество от преработватели и потребители. 

Почистването и дезинфекцията включва висококачествено филтриране на млякото за премахване на външните примеси и постоянното миене и дезинфекция на млечното оборудване. Ние Ви предлагаме целия набор от първокачествени изпитани в практиката много години продукти за получаване на първокачествен продукт.


Почистване и дезинфекция на доилното оборудване

Ефективното почистване и дезинфекция на всяка частица от доилното оборудване, която е в контакт с млякото е от фатално значение за производството на най-качественото мляко. Един от основните фактори решаващи този проблем е избора на подходящи препарати. Гамата която Ви предлагаме е специално подбрана, препаратите да бъдат безкомпромисни към най-големите и тежки замърсявания и в същото време нежни и крайно чувствителни към всички елементи на доилното оборудване. Подбраната гама покрива нуждите на всяка ферма: от доенето на гюмче, централен, зала или робот.

Обадете ни се