Млекозаместител - NORMI ASS

Арт. №: 371000007

PREMIUM продукт с гарантиран ефект.
Ако имате съмнение, че NORMI е най-добрият млекозаместител (сухо мляко) за телета в момента на пазара, то с радост ще се срещнем и ще коментираме къде са разликите.

Единственият млекозаместител на пазара със 100% собствена суровина.
Подходящ за хранене на теленца от 2-рия ден след раждането.
Протеин - 23% / Сурови мазнини - 18% / Без ГМО!

1 Торба = 25кг.

208.50лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Уважаеми клиенти,

С голяма гордост ви представяме изключителния NORMI ASS - млекозаместител за телета, който се отличава с непреходно качество и иновативност на пазара. След интензивни и преговори, ние сме изключително щастливи да споделим с вас, че сме избрани за дистрибутори на този уникален продукт, произведен от кооперация на над 7500 фермери.

Тази група фернеру, която обработва невероятните 8 милиарда килограма сурово мляко годишно (за сравнение България произвежда общо ~600 хил. тона), произвежда най-висококачествените млечни продукти в Германия, включително известната на пазара ни бебешка храна HUMANNA.

Различаващ се със 100% собствена суровина, NORMI ASS е резултат от усилията на фермери, които се стремят към автономност и независимост от външни доставчици. Това е млекозаместител, чието производство се основава на уникална технология и строг контрол на качеството, гарантиращ безкомпромисен продукт за Вашите телета.

Нашият партньор, отличаващ се с годишен оборот от 5.6 милиарда евро, разполага с възможностите и ресурсите да осигури най-доброто за фермата – от оборудване до хранене. Въпреки това, те са се съсредоточили върху създаването на млекозаместител, установявайки, че здравето и развитието на теленцата от ранна възраст са ключови за успешното стопанство.

Процесът на преговори беше сложен и отне месеци, но ние бяхме решени да предложим на нашите клиенти продукт, който не само отговаря на най-високите стандарти на качество, но е и световно признат за значително по-добър в сравнение с други предложения на пазара, включително такива от известни европейски производители.

Представяме ви NORMI ASS с увереността, че това е най-добрият избор за вашите телета.
С нетърпение очакваме да подкрепим Вашите нужди и да допринесем за успеха на Вашето стопанство.