Млекозаместител - NORMI ASS
Арт. №: 371000007

PREMIUM ПРОДУКТ. ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ.
АКО имате съмнение, че NORMI е най-добрият млекозаместител в момента на пазара с радост ще се срещнем и ще коментираме къде са разликите.

Единственият млекозаместител на пазара със 100% собствена суровина.
Подходящ за хранене на теленца от 2-3 ден след раждането.
Протеин - 23% / Сурови мазнини - 18% / Без ГМО!

1 Торба = 25кг.

Още информация: ⏬

Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Гарантираме възможно най-ниска цена за доставка! След направена поръчка ще се свържем с Вас, за да Ви информраме.

Уважаеми приятели, след дълги преговори имаме удоволствието да ви представим уникален продукт. Единствения млекозаместител на пазара със 100% собствена суровина. Това не е шега или поредния измислен рекламен трик. Група фермери са си направили сдружение, на това сдружение му е писнало от мандраджии и са си направили собсвена мандра.

До тук нищо странно, само че става въпрос за над 7500 фермера с годишна преработка на сурово мляко от 8 милиарда килограма. 

За сравнение България произвежда общо 600 хил. тона, а те преработват 8 мил. тона. Произвеждат най-качествените млечни продукти в Германия, като се почне от стандартните сирена и кашкавали, премине се през сладоледи и се стигне до HUMANNA храна за бебета добре позната и у нас като номер едно качество. 

Тази мощна група фермери е с годишен оборот от 5.6 милиарда евро. Те могат да си позволят всичко за фермата. Те могат да си позволят да произвеждат за тях от оборудването до храненето, но въпреки това правят само млекозаместител. След дълги години на работа са установили, че за да имат стабилен ръст на млеконадоя, минимални здравни проблеми във фермата и минимална грижа с кравите е най-важно какво ще се случи с тях като телета. Всичко друго е от значение, но не се отразява толкова силно, както подготовката на теленцето до отбиването. 

За да бъдат безкомпромисни в качеството на произвеждания за тях млекозаместител правят отделна производствена линия по уникална технология с която не разполага нито един друг производител. Те не купуват и не продават нито грам суровина навън, а всичко което си преработват се вгражда само в техните продукти. Само така си гарантират безкомпромисен продукта с най-доброто качество. 

И тук е въпроса как така, пък дадоха точно на нас. Процеса по преговорите беше дълъг, сложен и труден. Отне ни 8 месеца докато се договорим да бъдем техен дистрибутор. Имахме предложения от много други реномирани и не толкова реномирани, но пък евтини производители от цяла Европа. Включително няколко немски компании. Проблемът беше, че всеки път като сравнявахме продуктите, NORMI беше меко казано по-добър. Не! NORMI беше МНОГО по-добър, а разликата в цената не чак толкова голяма.

Вижте още

-4% Млекозаместител за телета - BW-AZ50
Стара цена: 125.00лв.
120.00лв.
Premium
-4% Млекозаместител за телета - BW-AM36
Стара цена: 185.00лв.
177.00лв.