Млекозаместител NORMI ASS
Арт. №: 371000007

Единствения млекозаместител на пазара със 100% собствена суровина. Подходящ за хранене на теленца от 2-3 ден след раждането. Протеин - 23% / Сурови мазнини - 18% / Без ГМО!

1 Торба = 25кг.


Още информация: ⏬

140.00лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Уважаеми приятели, след дълги преговори имаме удоволствието да ви представим уникален продукт. Единствения млекозаместител на пазара със 100% собствена суровина. Това не е шега или поредния измислен рекламен трик. Група фермери са си направили сдружение
Това сдружение му е писнало от мандраджии и са си направили мандра.

До тук нищо странно само, където става въпрос за над 7500 фермера с годишна преработка на сурово мляко от 8 милиарда килограма. 

За сравнение България произвежда общо 600 хил. тона а те преработват 8 мил. тона. Произвеждат най-качествените млечни продукти в Германия, като се почне от стандартните сирена и кашкавали, премине се през сладоледи и се стигне до HUMANNA храна за бебета добре позната и у нас като номер едно, като качество. 

И какво!? Става много интересно!!! Ние си храним децата с техен продукт и твърдим, че HUMANA най-доброто за нашите бебенца, а за млекозаместителя за теленца казваме, че не става. 
Тази мощна група фермери е с годишен оборот от 5.6 милиарда евро. Те могат да си позволят всичко за фермата. Те могат да си позволят да произвеждат за тях от оборудването до храненето, но въпреки това правят само млекозаместител. Не какъв да е и за всеки, който се обади да търгуват и да печелят а само за тях. След дълги години на работа са установили, че за да имат стабилен ръст на млеконадоя, минимални здравни проблеми във фермата и минимална грижа с кравите е най-важно какво ще се случи с тях като телета. Всичко друго е от значение, но не се отразява толкова силно, както подготовката на теленцето до отбиването. 

За да бъдат безкомпромисни в качеството на произвеждания за тях млекозаместител правят отделна производствена линия по уникална технология с която не разполага нито един друг производител. Те не купуват и не продават нито грам суровина навън, а всичко което си преработват се вгражда само в техните продукти. Само така си гарантират безкомпромисен продукта с най-доброто качество. 

И тук е въпроса как така, пък дадоха точно на нас. Процеса по преговорите беше дълъг, сложен и труден. Отне ни 8 месеца докато се договорим да бъдем техен дистрибутор. Имахме предложения от много други реномирани и не толкова реномирани, но пък евтини производители от цяла Европа. Включително няколко немски компании. Проблема беше, че всеки път като сравнявахме продуктите, NORMI беше меко казано по-добър. Не!!! NORMI беше МНОГО по-добър!!!, а разликата в цената не чак толкова голяма.

С цената се получава така, защото всички останали производители на млекозаместител трябва да си купуват суровината или като мляко от фермерите или като млечен прах от други преработватели. Този процес всички знаете, че крие рискове от не винаги еднакво качество и проблеми. Който има съмнение, че NORMI е най-добрия продукт в момента на пазара с радост ще се срещнем и ще коментираме къде са разликите.

Обадете ни се