Едностранен 150мм диск за оформяне на меки копита Super Abrasive от Philipsen
Арт. №: 310001550

Супер абразивен  диск с ниска плътност. Лесен монтаж. Гранулат 30. Препоръчва се за меки копита. По-ниски разходи за почистване в сравнение с твърдо покритие. Високо качество. Без допълнително увреждане на копитото дори при лек натиск и грешки в оформянето. Не повлича и размазва копитото при прегряване по време на работа. Тефлоново покритие.

Оригиналният абразивен диск Philipsen вече е доказал хиляди пъти изключителното си качество в практическа употреба. Абразивният диск, специално предназначен за грижа за копитата на говедата, води до изключителни резултати.

Гранулат: Гранулата ви казва колко плътни са твърдите метални парчета на диска. Гранулата с ниска плътност има предимството, че стърготините не се залепват толкова лесно между твърдите метални парчета и затова дискът не се замърсява толкова бързо. Могат да се обработват голям брой копита,преди абразивният диск да има нужда от почистване. От друга страна, ние препоръчваме гранулата с висока плътност за много твърди копита, особено когато говедата се гледат пасищно.

Препоръчваме двустранно гранулирани видове абразивни дискове както за фермера така и за професионалния копитар. Различното гранулиране на предната и задната част на абразивния диск осигуряват перфектна грижа за копитата!
Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Още варианти и подобни продукти

Виж още варианти
Обадете ни се