Препоръчително е да се използва за меки копита. Предлага по-ниски разходи за почистване и високо качество.Не уврежда копитото дори при натиск или грешки в оформянето. Не размазва копитото при прегряване. Предлага тефлоново покритие.

Оригиналният абразивен диск Philipsen вече е доказал хиляди пъти изключителното си качество в практическа употреба. Абразивният диск, специално предназначен за грижа за копитата на говедата, води до изключителни резултати.

Гранулата означава, колко е плътно металното твърдо парче на диска. Този гранулат предлага ниска плътност и има предимство, че стърготините не залепват толкова лесно, затова и диска не се замърсява бързо. С този диск можете да обработвате голям брой копита, преди да е нужно почистване. Ние препоръчваме гранулат с висока плътност за много твърди копита, в случаи когато говедата се гледат пасищно.

Ние препоръчваме двустранно гранулирани дискове за фермерите и професиналните копитари. Различното гранулиране на предна и задна част на диска предлагат перфектна грижа за копитата.
Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Варианти

Виж още варианти
Обадете ни се