Комбиниран енергизатор - MX100 DUO 12/220V

Арт. №: 320000073

EKO-FENCE е най-практичното и модерно решение за Вашето стопанство. Дългогодишният ни опит и работа с фермери ни помогна в разработването на продукти, които задоволяват нуждите на малки и индустриални животновъди.

Подходящ за заграждение с обиколка до: 1200 метра ( ~100 декара )
Mаксимална дължина в лабораторни условия: 10 км.
Захранване: 12V или 220V
Мощност: 1,2 JOULS
Запас: 1.5 JOULS
Макс. напрежение: 10.000V
Нужни заземителни колчета: 1 или 2.
Енергизаторът може да работи със соларен панел.

Доказан с времето модел.


Редовна цена: 180.00лв. ОНЛАЙН ПРОМО
175.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Електропастирите представляват иновативен подход за управление на движението на животни във възложените им граници, като използват високоволтови електрически импулси, генерирани от специализиран уред, наречен енергизатор. Тези импулси служат като психологическа бариера, която ефективно възпира животните да преминат през оградената зона, като по този начин осигурява безопасност и защита на както животните, така и земеделските култури или имоти без да нанася вреда на животните.

Сърцевината на тази система е преобразуването на електрическото захранване (било то от мрежата, акумулатор или соларен панел) в кратки високоволтови импулси, които се предават през специално проектирани проводници. Тези импулси, въпреки че са силни и усещаеми, са напълно безвредни за животните, като целят предимно да създадат неприятно усещане, достатъчно за да ги откажат от идеята да пресекат границата.

Освен ефективността си в ограничаването на движението на животни, електропастирите предлагат и редица икономически и практически предимства. Те са стойностна инвестиция поради своята ниска начална цена и минималните изисквания за поддръжка, осигуряващи дългосрочно ефикасно решение за ограда. Лекотата на инсталиране и универсалността им ги прави подходящи за широк спектър от приложения, включително и за защита както на домашни, така и на диви животни. Освен това, те могат да удължат живота на стари огради, добавяйки допълнителна стойност към съществуващите оградни системи.

В заключение, електропастирите представляват модерна, икономична и ефективна стратегия за управление на животни, осигурявайки безопасност и защита с минимални разходи за инсталиране и поддръжка. Тяхната възможност да предложат дълготрайно решение за ограждане, без да нанасят вреда на животните, ги прави предпочитан избор за земеделски и животновъдни стопанства, които търсят надежден и ефикасен начин за контрол на своите животни.2 години гаранция на енергизатора.
Гарантиран сервиз и резервни части.