Комбиниран енергизатор - MX100 DUO 12/220V
Арт. №: 320000073

EKO-FENCE е най-практичното и модерно решение за Вашето стопанство. Дългогодишният ни опит и работа с фермери ни помогна в разработването на продукти, които задоволяват нуждите на малки и индустриални животновъди.

Подходящ за заграждение с обиколка до: 1200 метра ( ~100 декара )
Mаксимална дължина в лабораторни условия: 10 км.
Захранване: 12V или 220V
Мощност: 1,2 JOULS
Макс. напрежение: 10.500V
Нужни заземителни колчета: 1 или 2.
Енергизаторът може да работи със соларен панел.

Доказан с времето модел.

180.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Eфективна и безопасна опция за ограждане на животни!

Електропастирът е модерна технология за ограждане на животни, която използва високоволтови импулси, генерирани от енергизатор, за да създаде психологическа бариера за животните. Този тип ограда е особено популярен в земеделските и животновъдните стопанства, тъй като предлага няколко предимства в сравнение със стандартните огради.

Основната функция на електропастирът е да превръща входящото захранване от 230V, акумулатор 12V или захранването от соларния панел във високоволтов импулс, който се изпраща по изолирано трасе направено от електровъже, лента, тел, мрежа или друг вид проводник с определени характеристики. Шоковият импулс има кратко времетраене от около 150 микросекунди и се нарича „шоков импулс“, който животното усеща, когато се допре до заграждението на електропастира.

Важно е да се отбележи, че шоковият импулс не може да нарани животното. Той е малко неприятен и предизвиква дискомфорт, но не представлява опасност за животното. Електропастирът се разглежда повече като психологическа бариера за животното, като то отвивка да се доближава до заграждението, благодарение на неприятното усещане, което предизвиква.

Една от големите предимства на електропастирите е ниската цена на инвестицията. Те изискват по-малко труд за монтаж в сравнение със стандартните огради. Освен това, при правилна експлоатация, електропастирът има дълъг живот на експлоатация.
Няколко предимства на електропастира:

Ниска цена на инвестицията - електропастирът се нуждае от много по-малко труд за създаването му в сравнение със стандартната ограда.
Дълъг живот на експлоатация - може да се ползва дълги години при правилна експлоатация.
Лесно се монтира - сравнително малко и най-вече леки елементи.
Универсален - може да се ползва за всякакъв тип животни, както домашни така и диви.
Минимално обслужване - няма нужда от обслужване. Просто се наглежда от време на време дали функционира.
Удължава живота на вече рушащата се ограда - ако сложите един или два реда електропастир пред рушащата се ограда, може да я запазите още дълго време.

1 година гаранция на устройството.
Гарантиран сервиз и резервни части.