Кофа за хранене на телета 8л прозрачна - GEWA

Арт. №: 312000003

Проектирана и разработена от Немския производител GEWA за ежедневно използване при храненето на телета сукалчета с мисълта за удобно следене количеството мляко в кофата от разстояние по всяко време.

В комплект с клапан, биберон и пластмасов държач.
С ГОЛЕМИ ЧЕРНИ ЦИФРИ за литраж.

Още информация: ⏬

15.40лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Пластмасата е съобразена с най-високите световни стандарти за материали ползвани в хранително-вкусовата индустрия. Това е видно и от знака щампован на дъното на кофата. Специално уякчените зони на закачане около отворите дават възможност да се постави според удобството на теленцето и фермера напред или назад. Наклоненото дъно в посока биберона гарантира изсмукването от телето до последната капка мляко.


Заработения прорез в дъното чак до края на стената гарантира много бързо оцеждане и съхнене след употреба. Както знаете водата и температурата са идеалните условия за развитие на вредните микроорганизми.


Така скосеното дъно и формирания прорез ни гарантират 100% оцеждане веднага след миене, което е предпоставка за предпазване от нежелани колонии бактерии. Всичко това прави тази кофа изключително удобна за употреба и лесна за миене. Кофата е със клапан против връщане на млякото от биберона. Използвания биберон е универсален и може да бъде закупен от всеки специализиран магазин. Кофата има прецизно гравирана скала за лесно и ясно следене на количеството сипано или изпито мляко.