Групови хранилки за телета - STALLION | 3/5/10 биберона

Арт. №: 855100158-000

Премиум продукт.

Биберонът Peach в груповите хранилки за телета - STALLION не позволява преминаването на повече течност през него, отколкото естественото виме на крава, което позволява на телето да суче по-интензивно от конвенционалната технология. 
Това стимулира потока на слюнката и подобрява нивото на PH в стомаха и води до по-добро храносмилане.

При традиционните биберони, когато телето стисне биберона, по-голямата част от млякото се връща обратно в контейнера. Уникалният патентован вътрешен свиващ се клапан на Peach Teat задържа млякото в биберона, което го прави много по-отзивчив към нуждите на телето. Той е проектиран да функционира като истински, движещ се през цялото време, докато телето суче, без никога да се затваря в отпуснато състояние. Това означава, че биберонът се самопочиства и не се запушва.

Телетата се хранят по-добре и не се стресират или нервничат, а здравословните проблеми, като подкожни рани или пневмония, намаляват.

Peach Teats са произведени от естествен каучук, специално разработен, за да отговори на нуждите на отглеждащите телета, като гарантира, че бибероните се чувстват естествено и удобно за телето и ще елиминират язви в устата. 

От 1984 г. марката STALLION, новозеландска компания, проектира, произвежда и разпространява решения за хранене на телета.

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Всички групови варианти са с включени стоманени монтажни скоби.
Вариантът 5 биберона / 30л е без отделения.