Кофа за хранене на телета 8л Premium GEWA, Германия
Арт. №: 312000002

Проектирана и разработена от немския производител GEWA за ежедневно използване при изключително тежки условия. Изключително здрава пластмаса. Сериозно удебелени и подсилени стени. Създадена е за абсолютно безкомпромисно отношение от работниците и теленцата. Буквално двойно по-тежка в сравнение със същите модели. Пластмасата е съобразена с най-високите световни стандарти за материали ползвани в хранително-вкусовата индустрия. 

15.00лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Това е видно и от знака щампован на дъното на кофата. Специално уякчените зони за закачане около отворите дават възможност да се постави според удобството на теленцето и фермера напред или назад. Наклоненото дъно в посока биберона гарантира изсмукването от телето до последната капка мляко. З

аработения прорез в дъното чак до края на стената гарантира много бързо оцеждане и съхнене след употреба. Както знаете водата и температурата са идеалните условия за развитие на вредните микроорганизми. Т

ака скосеното дъно и формирания прорез ни гарантират 100% оцеждане веднага след миене, което е предпоставка за предпазване от нежелани колонии бактерии. Всичко това прави тази кофа изключително удобна за употреба и лесна за миене. Кофата е със клапан против връщане на млякото от биберона.

Използвания биберон е универсален и може да бъде закупен от всеки специализиран магазин. Кофата има прецизно гравирана скала за лесно и ясно следене на количеството сипано или изпито мляко.

Обадете ни се