Кофа за хранене на телета 8 л прозрачна GEWA
Арт. №: 312000003

Проектирана и разработена от Немския производител GEWA за ежедневно използване при храненето на телета сукалчета с мисълта за удобно следене количеството мляко в кофата от разстояние по всяко време.
Пластмасата е съобразена с най-високите световни стандарти за материали ползвани в хранително-вкусовата индустрия. Това е видно и от знака щампован на дъното на кофата. Специално уякчените зони на закачане около отворите дават възможност да се постави според удобството на теленцето и фермера напред или назад. Наклоненото дъно в посока биберона гарантира изсмукването от телето до последната капка мляко.
Заработения прорез в дъното чак до края на стената гарантира много бързо оцеждане и съхнене след употреба. Както знаете водата и температурата са идеалните условия за развитие на вредните микроорганизми.
Така скосеното дъно и формирания прорез ни гарантират 100% оцеждане веднага след миене, което е предпоставка за предпазване от нежелани колонии бактерии. Всичко това прави тази кофа изключително удобна
за употреба и лесна за миене. Кофата е със клапан против връщане на
млякото от биберона. Използвания биберон е универсален и може да
бъде закупен от всеки специализиран магазин. Кофата има прецизно
гравирана скала за лесно и ясно следене на количеството сипано или
изпито мляко.

Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
Обадете ни се