Инокулант за люцернов сенаж ENERGY G
Арт. №: 370000043

СЕНАЖИРАНЕ ПРИ  ВИСОКА ВЛАЖНОСТ НА ЛЮЦЕРНАТА

SILASIL ENERGY.G оптимизира сенажирането на люцерната в долния диапазон на сухото вещество (висока влажност – почти веднага след косене), като използва специализирани млечнокисели бактерии с три различни роли. SILASIL ENERGY G съдържа внимателно балансирана смес от силно активни хомоферментативни щамове млечнокисели бактерии. С добра техника на силажиране и при прецизно дозиране с този продукт се получава силаж за хранене на животни, който е и оптимизиран за биогазови инсталации с високо енергийно съдържание. 
SILASIL ENERGY.G® активира защитните механизми на чисто хомоферментативните млечнокисели бактерии за растения с високо съдържание на протеини (люцерна, алфа, грах и т.н.), с ниско съдържание на захар и висок съдържание на влага.
Ефективния контрол върху pH-то с високата си концентрация на млечна киселина придава дългосрочна защита на силажа срещу нежелана деградация на хранителни вещества. 


SILASIL ENERGY.G® контролира процеса на ферментация, защото той е специален продуцт съставен от млечно кисели бактерии синтезиращи голямо количество млечна киселина. 
Силажът е годен за изхранване само след 3 СЕДМИЦИ от направата му. Това прави продукта абсолютно единствен на пазара, инокуланант за сенажиране на люцерна с висока влажност!!
Употреба: ЛЮЦЕРНА – 20-30% СУХО ВЕЩЕСТВО 
Дозировка: 1 гр/тон сенаж
Една опаковка е за 100т сенаж!
Може да се използва в органичното производство съгласно Регламенти (ЕО) 834/2007 и (ЕО) 889/2008; AT-BIO-301.

225.00лв.
В наличност
Бърза поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
36 вноски x 8.50лв.
Обадете ни се