ENSBONA Blau Plus - Балсам за виме

Арт. №: 310000720

Охлаждащ гел за виме, 500 мл. Балсам за виме за осигуряване на оптимално състояние на вимето. Здравата кожа е най-ефективната естествената бариера срещу инфекции. Иновативният ENSBONA Blue PLUS Udder Balm с дълготрайна защита подпомага професионалното управление на млекопроизводството и поставя нови стандарти във възстановяването на вимето. eimü® ENSBONA  Blue PLUS е охлаждащ, регенериращ вимето балсам с дълготрайна защита за ефективна грижа за кожата. Особено полезен при масажиране на вимето след отелване, първи наченки на мастит, отоци по вимето, повишена температура.

25.80лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Работи в три фази:


Фаза 1


Охлаждане и дълбоко проникване.


Охлаждащата, освежаваща формула прониква дълбоко в долните слоеве на кожата. Това създава приятен и стимулиращ ефект в случай на раздразнения на кожата и тъканите.


Фаза 2


Поддържа процеса на регенерация на вимето


Масажът подпомага възстановяването на засегнатата тъкан, има положителен ефект върху възпалителните процеси и по този начин съживява естествената устойчивост на кожата. Специалистите препоръчват да го използвате в случай на отоци.


Фаза 3


Осигурява дълготрайна защита за вимето.


Балсам от пантенол и други вещества, които се грижат за регулиране на влажността на кожата и я предпазват от напукване. Дълготрайният защитен филм подобрява естествената устойчивост на кожата срещу влиянието на околната среда.


Дерматологичните тестове го определят като много добро средство.


Приложение: Нанесете обилно върху широка площ и масажирайте.