Комплект за ремонт на копита Demotec 95
Арт. №: 310000472

Копитата на едрия рогат добитък са подложени на инфекции и възпаления, независимо от начина на гледане. Такива състояния са не само неприятни за гледане от хуманна гледна точка, но също засягат мобилността на животното и причиняват болка и стрес, които пък от своя страна повлияват неблагоприятно на млеконадоя и прираста.
Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
36 вноски x 7.03лв.

ЕФЕКТИВНО, ЧИСТО И БЪРЗО"ЛЕЧЕНИЕ"

Копитата на едрия рогат добитък са подложени на инфекции и възпаления, независимо от начина на гледане. Такива състояния са не само неприятни за гледане от хуманна гледна точка, но също засягат мобилността на животното и причиняват болка и стрес, които пък от своя страна повлияват неблагоприятно на млеконадоя и прираста. Ето защо е важно да се предприемат всички стъпки за третиране на тези проблеми по най-добрия възможен начин и така да се ограничат икономическите загуби, които биха възникнали в противен случай. Първичното медицинско лечение на засегнатото копито трябва да се извърши възможно най-скоро и като допълнение към това лечение Demotec 95 е решението.

ВАЖНО ПРИЛОЖЕНИЕ КЪМ НАЧАЛНАТА МЕДИЦИНСКА ГРИЖА

Първичното медицинско лечение на засегнатото копито трябва да се извърши възможно най-скоро. Обикновено се установява, че е засегнат само един нокът и е възможно да се сложи дървена подложка на засегнатия нокът. Това не само повдига засегнатия нокът от мръсотията, което прави медицинското и хирургичното лечение по-ефективно, но и измества тежестта върху здравия нокът, позволявайки на засегнатия нокът да почива.

ЛЕСНО се смесва и прилага - чисти за използване!

Трябва да се измери 35 ml течност и да се излее в чаша, към която трябва да се добави съдържанието на едно саше (70 g прах). След това трябва внимателно да се смеси с предоставената шпатула. В рамките на секунди се получава гъвкава маса (гел), която лесно се оформя и която не лепне към ръцете. След това се нанасят директно към нокътя и дървената подложка, след което се залепват.

Спестява време и пари

Тази усъвършенствана технология, разработена съвместно с ветеринарни лекари и специалисти в областта на грижата за копитата, позволява смесването и прилагането на Demotec 95 да се извършва по точен и научен начин за минимално време. След първоначалната подготовка на здравия нокът, за да се гарантира, че има добра повърхност на залепяне третираме с почистващ препарат, цялата операция трябва да приключи в рамките на 2-3 минути.

Комплекта включва:

14 х 70гр – сашета(капсули) пудра;

500мл – втвърдител;

14бр. –дървени подложки;

14бр. –шпатули за формиране на лепилото и оформяне по копитото;

2бр. – съдове за разбъркване (подготовка) на лепилото;
1бр. – разграфена кана;

Обадете ни се