Грижа за копитата - Easy Bloc

Арт. №: 310000473-000

Подобрена версия EASY BLOCK - по-здрава подложка и подобрено сцепление.

EASY BLOCK е иновативна система за грижа за копитата - усъвършенствана от Demotec.


Още информация: ⏬

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Всеки клиент има право да върне или замени продукт в 14 дневен срок след получаването му!

Подобрена версия EASY BLOCK - по-здрава подложка и подобрено сцепление.

EASYBLOCK е иновативна система за грижа за копитата - усъвършенствана от Demotec.


Проблемите с копита при говедата могат да повлияят неблагоприятно както на добива на мляко, така и на прираста,което води до директни икономически загуби.

Demotec EASY BLOCK е нова система, усъвършенствана от Demotec за минимизиране на куцотата и ефекта на бързо, лесно за използване и безопасно лечение на много разумна цена.


Дизайнът на EASY BLOCK, определен с помощта на д-р Адриан Гонзалес (съвместно с други специалисти в областта на грижата за копитата), се основава на анатомията на копитата, а нейната гъвкавост позволява да се поставят върху нокти от всякакъв размер.


Почистете здравия нокът, като отстраните мръсотията, изсипете течността от комплекта EASY BLOCK,поръсете с прах върху течността и поставете подложката върху нокътя.В рамките на няколко минути операцията е завършена!


ЕКСПРЕСНА ВЕРСИЯ ЗА ЗИМНОТО ВРЕМЕ

Смолата Easy Block Express се втвърдява в рамките на 2-3 минути. Освен това тя не е лесно запалима (няма ограничения за транспортиране) и е оцветена в синьо за лесно разпознаване. Важно е компонентите на експресната смола да не се смесват с компонентите на нормалната смола