Диск за подрязване на твърди копита с висока плътност - Super Abrasive

Арт. №: 310001545

Супер абразивендиск с ВИСОКА плътност. Лесен монтаж. Гранулат 30. Препоръчва се за ТВЪРДИ копита. По-ниски разходи за почистване в сравнение с твърдото покритие. Високо качество. Без допълнително увреждане на копитото дори при лек натиск и грешки в оформянето. Не повлича и размазва копитото при прегряване по време на работа. Тефлоново покритие.


Оригиналният абразивен диск Philipsen вече е доказал хиляди пъти изключителното си качество в практическа употреба. Абразивният диск, специално предназначен за грижа за копитата на говедата, води до изключителни резултати.


Гранулат: Гранулата ви казва колко плътни са твърдите метални парчета на диска. Гранулата с висока плътност има предимството, че стърготините не се залепват толкова лесно между твърдите метални парчета и затова дискът не се замърсява толкова бързо. Могат да се обработват голям брой копита, преди абразивният диск да има нужда от почистване. От друга страна, ние препоръчваме гранулата с висока плътност за много твърди копита, особено когато говедата се гледат пасищно.


Препоръчваме двустранно гранулирани видове абразивни дискове както за фермера така и за професионалния копитар. Различното гранулиране на предната и задната част на абразивния диск осигуряват перфектна грижа за копитата!

79.80лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!