Арт. №: 310001548
Диск за оформяне на копита двустранен Super Abrasive PHILIPSEN Made in Germany 125мм двустранен

Супер абразивен диск двустранен. Лесен монтаж. Гранулат 30 в предната страна и гранулат 10 . Препоръчва се за ползване от опитни фермери и професионални копитари. По-ниски разходи за почистване в сравнение с твърдо покритие. Високо качество. Без допълнително увреждане на копитото дори при лек натиск и грешки в оформянето. Не повлича и размазва копитото при прегряване по време на работа. Тефлоново покритие.


Оригиналният абразивен диск Philipsen вече е доказал хиляди пъти изключителното си качество в практическата употреба. Абразивният диск, специално предназначен за грижа за копитата на говедата, води до изключителни резултати.


Гранулат: Гранулата ви казва колко плътни са твърдите метални парчета на диска. Гранулата с висока плътност има предимството, че стърготините не се залепват толкова лесно между твърдите метални парчета и затова дискът не се замърсява толкова бързо. Могат да се обработват голям брой копита, преди абразивният диск да има нужда от почистване. От друга страна, ние препоръчваме гранулата с висока плътност за много твърди копита, особено когато говедата се гледат пасищно.

Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Варианти

Виж още варианти
Обадете ни се