Арт. №: 310001547
Диск за оформяне на копита двустранен Super Abrasive PHILIPSEN Made in Germany 115мм двустранен

Супер абразивен диск двустранен. Лесен монтаж. Гранулат 30 в предната страна и гранулат 10 . Препоръчва се за ползване от опитни фермери и професионални копитари. По-ниски разходи за почистване в сравнение с твърдо покритие. Високо качество. Без допълнително увреждане на копитото дори при лек натиск и грешки в оформянето. Не повлича и размазва копитото при прегряване по време на работа. Тефлоново покритие.


Оригиналният абразивен диск Philipsen вече е доказал хиляди пъти изключителното си качество в практическата употреба. Абразивният диск, специално предназначен за грижа за копитата на говедата, води до изключителни резултати.


Гранулат: Гранулата ви казва колко плътни са твърдите метални парчета на диска. Гранулата с висока плътност има предимството, че стърготините не се залепват толкова лесно между твърдите метални парчета и затова дискът не се замърсява толкова бързо. Могат да се обработват голям брой копита, преди абразивният диск да има нужда от почистване. От друга страна, ние препоръчваме гранулата с висока плътност за много твърди копита, особено когато говедата се гледат пасищно.

Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси
Обадете ни се