DEMOTEC Easy Bond II двукомпонентно лепило, 160мл.

Арт. №: 310000220

Нашите смесителни системи работят с комбинация от двукомпонентен патрон и смесителен накрайник. Патронът съдържа два компонента смола. След като поставите патрона в пистолета за нанасяне, смолата се избутва през смесителния край и така се смесва оптимално. Излизащата от пистолета (патрона)смола е готова за употреба и може да бъде приложена незабавно към копитото и подложката.


66.00лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Нашите смесителни системи работят с комбинация от двукомпонентен патрон и смесителен накрайник. Патронът съдържа два компонента смола. След като  поставите патрона в пистолета за нанасяне, смолата се избутва през смесителния край и така се смесва оптимално. Излизащата от пистолета (патрона) смола е готова за употреба и може да бъде приложена незабавно към копитото и подложката.

Смолата залепва силно дори само ако се нанесе слой от 3мм. Това е напълно достатъчно да се залепи подложката към копитото. Смолата се полимеризира бързо. Дори след 30 секунди подложката прилепва плътно към нокътя. След прибл. 2 минути блокът може да бъде натоварен с цялото тегло на животното.Смолата се смесва автоматично, като се избутва през смесителния накрайник и е готова за употреба веднага.

ВАЖНО ЗА ОПТИМАЛНОТО ЗАЛЕПЯНЕ:

Нокът трябва да бъде чист и сух.

Температура между 18 ° C и 25 ° C. Ако е по-студено, моля, затоплете копитото, подложката и смолата. Ако е твърде топло, моля охладете смолата. Бързо заредете отворения патрон.