Автоматична четка за крави двураменна HAPPYCOW Duo, Germany

Арт. №: 310001594

С напълно автоматичната четка за почистване на крави HAPPYCOW Duo, кравата е щастлива, желаеща напълно самостоятелно да се из1исти. Животните се чувстват много щастливи с двураменната  автоматична четка и е много интересно да се види колко добре се почистват и масажират. Големите четки и масажиращото действие стимулират циркулацията в кожата и стимулират метаболизма. Продукцията на млякото се подобрява и увеличава честотата на разгонванията периоди. Висококачествените полиамидни четки са с дълъг експлоатационен живот. Новоразработена електроника за безпроблемна и ниска експлоатационна поддръжка. Универсален монтаж. Информационен дисплей за информация за състоянието. Опции за настройка на времето за работа на четката (7,5 - 120 сек). Променливата посока на движение на четката след всяко активиране (60 сек) осигурява равномерно износване на четината. Оптимизираните четки гарантират, че животните са щастливи при използването им. Безопасно изключване при захапване на опашка, ухо или други части от животното. Готова за свързване към контакт 230 V!

Висококачествени четки за говеда

Кравите трябва да се изстъргват и почистват от калта лайната и други мръсотий. Така се почистват и се освобождават от паразити, лишеи и акари. Четката стимулира и насърчава кръвообращението. Използването на автоматична четка за почистване на крави или четка за едър рогат добитък е основен принос за благосъстоянието на кравата и затова е от съществено значение за висок добив на мляко. Животните са по-спокойни и здравния статус им се повишава.

Нашите електрически четки за едър рогат добитък са лесни за сглобяване. Сензорът предотвратява издърпването на опашната или травмиране на други нежни части като ушите.  Всички части на рамката са покрити с цинк и са тествани при най-тежки условия на работа. В допълнение, Duo и Swing Brushes имат интелигентно управление. Обширните инструкции за експлоатация, включени във всяка машина, съдържат цялата ключова информация за това как да се сглобят, поддържат и отстраняват неизправности.

Електрическите четки за животни практически не изискват поддръжка. Смазването на точките на натиск и бързата подмяна на четките увеличават експлоатационния живот и подобрява външния вид на животните.


Очаква доставка
Този продукт в момента не е наличен
0895502266
Получете информация
или задайте своите въпроси
💡 Продуктите се доставят чрез куриерски фирми "Еконт" или "Спиди" по избор на клиента!