Професионален дренчер 3л GEWA, Германия
Арт. №: 312000123

Препоръчан от ветеринарните лекари в Германия, професионалния дренчер гарантира лесно и безопасно вливане на течности на болни или слаби теленца. Дренчера разполага със специален маркуч, който завършва  с месингова глава накрайник осигуряващ нежно, безпроблемно  и безопасно преминаване през хранопровода на теленцето. Заводски заработената(вградена) индикация върху маркуча на 45см дава бърза и удобна ориентация за максималното допустимо навлизане. Специално допълнително уширеното гърло на бутилката, гравираната изчистена ясно четима скала и саморегулиращия се въздушен клапан правят дренчирането лесно дори за фермери хора не професионалисти.

Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

·За да завършите операцията по дренчирането извадете внимателно маркуча от теленцето;
·Като се убедите, че сте заели удобна позиция Вие и теленцето, махнете пръста от червеното въздушно клапанче. Течността свободно ще започне да се влива в стомахчето на теленцето;
·Повдигнете нагоре и обърнете пълната бутилка с течността за дренчиране, като държите пръста си върху червеното въздушно клапанче.
·Вкарайте свободния край на маркуча в накрайника излизащ от бутилката;
Поставете в устата на теленцето първо маркуча, като внимавате месинговия накрайник да върви напред. Внимание: Ако имате и най-малкото съмнение, че месинговия накрайник с маркуча са се насочили към трахеята повторете отново същата операция;
Упътване за използване на професионалния дренчер:
Преди да използвате професионлания дренчер се уверете, че капачката и месинговия накрайник са поставени правилно и затегнати добре!
Дължина на маркуча: 100см;


Още варианти и подобни продукти

Виж още варианти
Обадете ни се