Препоръчан от ветеринарните лекари в Германия, професионалния дренчер гарантира лесно и безопасно вливане на течности на болни или слаби теленца. Дренчера разполага със специален маркуч, който завършва  с месингова глава накрайник осигуряващ нежно, безпроблемно  и безопасно преминаване през хранопровода на теленцето. Заводски заработената(вградена) индикация върху маркуча на 45см дава бърза и удобна ориентация за максималното допустимо навлизане. Специално допълнително уширеното гърло на бутилката, гравираната изчистена ясно четима скала и саморегулиращия се въздушен клапан правят дренчирането лесно дори за фермери хора не професионалисти.


Дължина на маркуча: 100см;

 Преди да използвате професионлания дренчер се уверете, че капачката и месинговия накрайник са поставени правилно и затегнати добре!

УпУпътване за използване на професионалния дренчер:


Поставете в устата на теленцето първо маркуча, като внимавате месинговия накрайник да върви напред. Внимание: Ако имате и най-малкото съмнение, че месинговия накрайник с маркуча са се насочили към трахеята повторете отново същата операция;


·       Вкарайте свободния край на маркуча в накрайника излизащ от бутилката;


·       Повдигнете нагоре и обърнете пълната бутилка с течността за дренчиране, като държите пръста си върху червеното въздушно клапанче.


·       Като се убедите, че сте заели удобна позиция Вие и теленцето, махнете пръста от червеното въздушно клапанче. Течността свободно ще започне да се влива в стомахчето на теленцето;


·       За да завършите операцията по дренчирането извадете внимателно маркуча от теленцето;


Бърза поръчка
0895 50 22 66
Поръчайте по телефона
или задайте своите въпроси

Варианти

Виж още варианти
Обадете ни се