Дренчер тип спринцовка комбиниран 50мл

Арт. №: 310001251

Удобен ръчен дренчер тип спринцовка. Ергономичната дръжка съчетана с помпата за изтласкване на течността прави този дренчер много лесен за употреба. Решението за дозиране с винт го прави изключително точен и незаменим при подаване на скъпи медикаменти или други важни за телето течности, които трябва да бъдат подадени с прецизност в дозирането. 

Още информация: ⏬

78.40лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
Споделете във Фейсбук
💡 Всички наши продукти са винаги добре опаковни и се доставят с опция преглед и тест!

Накрайника, който подава течността към вътрешността на устата и хранопровода е метален. Това го прави практически вечен и много лесен за хигиенизиране след всяка употреба. Допълнително комплекта включва и два размера игли за терапевтични манипулации.

Това прави дренчера универсален от гледна точка на употреба – за подаване през устата на течности или директно инжектиране в тялото при невъзможност на животното да поеме течността през устата.

Тялото и резервоарчето са направени от специална високоустойчива,противоударна пластмаса. Така предходните удобства съчетани с лекото общо тегло правят този дренчер незаменим помощник, както в ежедневната работа така и при спешни случаи.

Пълненето на контейнерчето можа да стане като се отвори от към ръкохватката, но може и да се самозарежда като ръкохватката се изтегли назад.Зареждането става под силата на засмукващия ефект. 

Поради това Ви дава предимство при многократни манипулации, ще имате моментално напълване без да губите време в разглобяване и сглобяване на дренчера. Поради малкия обем е добавен като опция и ергономичен контейнер с обем от 2,5л. Така максимализирате ефективността си при нужда от медикация на голям брой животни едновременно. 

Ергономичен контейнер с обем от 2,5л за този модел дренчер - Арт. №: 310001214