Дренчер тип спринцовка - ERGO

Арт. №: 390050166-000

Удобен ръчен дренчер тип спринцовка за лекарства. Ергономичната дръжка съчетана с помпата за изтласкване на течността прави този тип дренчери много лесни за употреба. Решението за дозиране с винт ги прави изключително точни.

Още информация: ⏬

✅ Изберете вариант:
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Гарантираме възможно най-ниска цена за доставка! След направена поръчка ще се свържем с Вас, за да Ви информраме.

Решението за дозиране с винт ги прави изключително точни и са с предимство при подаване на скъпи медикаменти или други важни за телето течности, които трябва да бъдат подадени с прецизност в дозирането. Накрайника, който подава течността към вътрешността на устата и хранопровода е метален.

Това го прави практически вечен и много лесен за хигиенизиране след всяка употреба. Тялото и резервоарчето са направени от специална високоустойчива, противоударна пластмаса. Така предходните удобства съчетани с лекото общо тегло правят тези дренчери незаменими помощници, както в ежедневната работа така и при спешни случаи.

Пълненето на контейнерчето можа да стане като се отвори от към ръкохватката, но може и да се самозарежда като ръкохватката се изтегли назад.Зареждането става под силата на засмукващия ефект. Това Ви дава предимството при многократни манипулации ще имате моментално напълване без да губите време в разглобяване и сглобяване на дренчерите.