Дренчер 3 литра - GEWA Professional

Арт. №: 312000123

Препоръчан от ветеринарните лекари в Германия, професионалния дренчер гарантира лесно и безопасно вливане на течности на болни или слаби теленца. Дренчера разполага със специален маркуч, който завършва с месингова глава накрайник осигуряващ безпроблемно и безопасно преминаване през хранопровода.

Още информация: ⏬

46.60лв.
В наличност
Лесна поръчка
0895502266
Поръчайте по телефона, лесно е!
Ние сме на Ваше разположение!
💡 Вземете продукт на изпплащане с равни месенчни вноски! Добавете го в количката и изберете "Лизинг"!

Заводски заработената(вградена) индикация върху маркуча на 45см дава бърза и удобна ориентация за максималното допустимо навлизане. Специално допълнително уширеното гърло на бутилката, гравираната изчистена ясно четима скала и саморегулиращия се въздушен клапан правят дренчирането лесно дори за фермери хора не професионалисти.

· За да завършите операцията по дренчирането извадете внимателно маркуча от теленцето;
· Като се убедите, че сте заели удобна позиция Вие и теленцето, махнете пръста от червеното въздушно клапанче. Течността свободно ще започне да се влива в стомахчето на теленцето;
· Повдигнете нагоре и обърнете пълната бутилка с течността за дренчиране, като държите пръста си върху червеното въздушно клапанче.
· Вкарайте свободния край на маркуча в накрайника излизащ от бутилката;


Поставете в устата на теленцето първо маркуча, като внимавате месинговия накрайник да върви напред.

Внимание: Ако имате и най-малкото съмнение, че месинговия накрайник с маркуча са се насочили към трахеята повторете отново същата операция;

Преди да използвате професионлания дренчер се уверете, че капачката и месинговия накрайник са поставени правилно и затегнати добре!
Дължина на маркуча: 100см;